Кривий Ріг До сайту

Як приготувати турецький хліб

Базлама – це традиційний турецький хліб, який зазвичай подають до супів та інших традиційних страв близькосхідної кухні. Рум’яні млинці чудово смакують гарячими з вершковим маслом. Приготуйте цю випічку для усієї сім’ї.

Реклама

У Туреччині, наприклад, люблять їсти базламу з хумусом, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Змішайте борошно, дріжджі, йогурт, сіль і воду. Коли ви отримаєте тонке тісто, змастіть його олією, накрийте прозорою плівкою і залиште отриману кількість тіста в сухому і теплому місці.

Після того, як тісто підійде, змастити руки олією, відокремити тісто від форми і розділити на вісім кульок, які також вимісити і залишити на 15 хвилин.

Реклама

Кожну кульку тіста розкачати в коло і випікати на розігрітій сковороді.

Поки хліб теплий, змастіть його маслом. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати заливний пиріг з лавашем. Писали, як приготувати апельсиново-гарбузовий кекс з родзинками та лінивий печінковий торт.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Реклама