Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Бажання”, “Наполеон”: які прем’єри можна подивитися у кінотеатрах криворіжцям

Вже незабаром вихідні. На вулиці холодно та морозно, але провести час хочеться цікаво. Запрошуємо в затишне та тепле місце – до кінотеатрів Кривого Рогу. Там з’явилися дуже цікаві прем’єри.

Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Бажання

Історія розповідає про кмітливу дівчину-ідеалістку, яка загадує настільки сильне бажання, що на нього відгукується космічна сила – маленька кулька безмежної енергії. Щоб врятувати свій народ, вони протистоять лихому королю. Адже коли воля однієї сміливої людини поєднується з магією, можуть відбуватися дивовижні речі.

Бажання

Наполеон

Володар премії «Оскар» Хоакін Фенікс у ролі культового французького імператора Наполеона Бонапарта

Епічна історія про тернистий шлях Бонапарта до влади, його тріумфальні злети та трагічні падіння, що сповна розкриє життя творця однієї з найбільших імперій світу.

Наполеон

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Стрічка розповідає про молодого Коріолана з клану Сноу, що впав в немилість післявоєнного Капітолію.  Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, що зберегти життя, які під загрозою. Сноу об’єднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром та злом, Сноу вирушає в гонку з часом, щоб вижити і з’ясувати, чи стане він зрештою співочою пташкою чи змією.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Марвели

Стрічка «Марвели» розказує про Керол Денверс, а.к.а Капітан Марвел. Їй вдалось віднайти себе, перемігши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо. Ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Марвели

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше Інформатор писав, які цікаві подарунки можна приготувати до дня Святого Миколая. Писали, що у Кривому Розі відбудеться святкова трамвайна екскурсія до Дня Святого Миколая.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору