Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області з’явилася лікарня під землею: як вона виглядає

В Україні триває війна. Підступний ворог гатить по школах, лікарнях та других об’єктах гуманітарної сфери. Ніхто не знає, куди в черговий раз поцілить російська ракета чи безпілотник. І що робити медичним працівникам з пацієнтами під час повітряної тривоги

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОВА, нещодавно в одному з медичних закладів Дніпра під землею з’явилося незвичайне укриття. Це справжня підземна лікарня. В ній є палати, кімната інтенсивної терапії, до якої проведений кисень. А ще – повноцінна операційна. У коридорах – зони відпочинку з мультимедіа. Напоготові запас води, медикаментів, продуктів. Проведений Wi-Fi, встановлені альтернативні джерела енергії.

Як написано у повідомленні, облаштовувати надзвичайне укриття почали ще на початку повномасштабного вторгнення. Частину робіт заклад виконав своїми силами. Далі під’єднався фонд ЮНІСЕФ.

Палата інтенсивної терапії

Палата інтенсивної терапії

Частину робіт заклад виконав своїми силами. Далі під'єднався фонд ЮНІСЕФ.

Частину робіт заклад виконав своїми силами. Далі під’єднався фонд ЮНІСЕФ.

Співробітниці лікарні задоволені

Співробітниці лікарні задоволені

Операційна під землею

Операційна під землею

Куточок відпочинку

Куточок відпочинку

Лікарняна палата

Лікарняна палата

Раніше Інформатор писав про те, що у Саксаганському районі Кривого Рогу встановлюють модульні укриття. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області перевірили укриття.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору