Кривий Ріг До сайту

У Дніпрі горіла квартира у багатоповерхівці: врятовані чоловік, жінка та троє дітей

19 листопада у Дніпрі сталася пожежа у багатоповерхівці. Горіла квартира на четвертому поверсі. Свідки події викликали вогнеборців. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області,19 листопада о 09:10 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про те, що у Соборному районі міста Дніпро, горить квартира на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

По прибуттю до місця виклику надзвичайники встановили, що з вікон квартири виривається відкрите полум’я та густий дим. Існувала загроза поширення пожежі на балкон поверхом вище. Через сильне задимлення сходової клітини люди опинилися в задимлених оселях на верхніх поверхах та не могли самостійно вийти. Під час ліквідації пожежі співробітники Служби порятунку вивели з верхніх поверхів чоловіка, жінку та трьох дітей. Малечу та жінку медики швидкої допомоги відвезли до лікарні

Реклама

Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку у квартирі на четвертому поверсі та пошкоджено балкон квартири на п’ятому. Загальна площа пожежі склала 20 кв.м.

О 09:48 займання ліквідували.

Внаслідок події загиблих немає.

Реклама

Причини події з’ясовують.

У Дніпрі горіла квартира у багатоповерхівці

Пожежа сталася на четвертому поверсі

Існувала загроза поширення пожежі на балкон поверхом вище

Пожежею знищені домашні речі

Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку у квартирі на четвертому поверсі та пошкоджено балкон квартири на п’ятому.

Співробітники Служби порятунку вивели з верхніх поверхів чоловіка, жінку та трьох дітей.

Через сильне задимлення сходової клітини люди опинилися в задимлених оселях на верхніх поверхах та не могли самостійно вийти.



Через сильне задимлення сходової клітини люди опинилися в задимлених оселях на верхніх поверхах та не могли самостійно вийти.

Раніше Інформатор писав про те, що у Центрально-Міському районі Кривого Рогу на пожежі згоріла жінка. Також повідомлялося про те, що у Металургійному районі Кривого Рогу горіла квартира.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Реклама