Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Металургійному районі Кривого Рогу горіла квартира

16 серпня у Металургійному районі Кривого Рогу сталася пожежа. Горіла квартира на вулиці Гетьманський. Люди викликали вогнеборців.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 16-го серпня о 17:18 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про займання квартири в житловому будинку на вулиці Гетьманській Металургійного району Кривого Рогу.

За повідомленням терміново виїхали три чергових відділення вогнеборців міста.

Прибувши за вказаною адресою, надзвичайники побачили, що з вікна квартири на останньому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку йде дим. У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці потрапили до помешкання, виявили осередок займання та почали гасіння. Людей у квартирі не було.

Вогнем знищено домашнє майно на балконі та у кімнаті, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та стелі. Загальна площа пожежі становить 20 кв. м.

Загиблих та травмованих немає.

Полум’я локалізовано о 18:08 та ліквідовано о 18:20.

Причини займання з’ясовують.

Горіла квартира на вулиці Гетьманській

Горіла квартира на вулиці Гетьманській

Вогнем знищено домашнє майно на балконі та у кімнаті, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та стелі.

Вогнем знищено домашнє майно на балконі та у кімнаті, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та стелі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі на Рудані горіла квартира та про смертельну пожежу в гуртожитку Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору