Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

«Пʼяний форсаж» у Кривому Розі: водій на Volkswagen втікаючи від поліції протаранив стовп

Нещодавно, під час комендантської години біля будинку в Центрально-Міському районі стояв припаркований автомобіль Volkswagen з працюючими двигуном. Це помітили поліцейські і вирішили перевірити автівку. Щойно патрульні наблизилися до автівки, водій почав втікати і врізався у стовп.

Повідомляє Інформатор із посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

На вимоги охоронців порядку про зупинку транспортного засобу водій не реагував.

Під час руху на вулиці Ємельянова 51-річний водій не врахував безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на перешкоду у вигляді електроопори, але й це порушника не зупинило. Водій продовжив рух далі.

На вулиці Петра Калнишевського спільними зусиллями кількох екіпажів, патрульні заблокували автівку. Водій намагався втекти від правоохоронців пішки, але його затримали та доставили до Криворізького районного управління поліції.

Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього ознаки сп‘яніння. Пройти огляд або тест керманич відмовився.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за порушення ПДР, що призвело до аварії, залишення місця ДТП, керування автомобілем у стані сп’яніння та без відповідних документів, а також за невиконання водієм вимоги правоохоронців про зупинку.

Раніше Інформатор писав про масштабну аварію з п’яти машин у Центрально-Міському районі та про те, що у Кривому Розі чоловік збив вагітну жінку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Нагору