Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Просто не помітили: у Дніпропетровській області електричка збила двох залізничників

13 листопада у місті Кам’янському сталася надзвичайна подія на залізничній колії. Електричка збила двох робітників-путійців. Їх відвезли до лікарні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на лікаря швидкої допомоги Ларису Буданцеву, 13 листопаду о 13:58 у місті Кам’янське, що на залізній дорозі електричка збила двох працівників-путійців. Вони викликали швидку допомогу.

Терміново на виклик виїхали 2 бригади.

На місці з’ясувалось, що під час виконання ремонтних робіт по залізничній колії їхала електричка, машиніст якої не помітив людей та збив їх. Постраждалі: чоловіки 26 і 28 років. Один із них встиг відштовхнути іншого, у якого травми виявились менш важкими.

Фельдшерами їм обом надана екстрена медична допомога. З діагнозами «Політравма. Відкрита ЧМТ. Струс головного мозку. Тупа травма грудної клітини. Травматична ампутація 5-го пальця правої кисті» і «Закритий перелам кісток тазу. Закритий перелам лівого стегна в верхній треті. Відкритий перелам правого стегна в верхній треті” їх відвезли до лікарні.

Наразі про стан постраждалих нічого не відомо.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі потяг переїхав чоловіка. Також повідомлялося про те, у Кривому Розі на рейках залізничного вокзалу

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору