Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Їдкий запах сечі та фекалій: у Дніпропетровській області в квартирі померлого пенсіонера виявили зачиненими 26 тварин

7 листопада в одній із багатоповерхівок Дніпровського району помер чоловік похилого віку. У його квартирі знайшли занедбаних, голодних та зморених кішок і собак. Від випорожнень тварин в оселі утворився ядучий запах, адже чотирилапі були зачинені в кімнаті.

Домовитися з притулками, щоб прилаштувати тварин, не вдалося, розповідає мешканка під’їзду. Тепер жінка шукає родини для виходжування тваринок, – передає Інформатор.

Серед фекалій і сечі знаходилися 23 кішки і 3 собаки. Котики зовсім маленькі, приблизно від 4 до 10 місяців. Всі дуже худі та голодні. Сусіди розібрали тварин на перетримку, але чотирилапих дуже багато.

“…На підлозі були кілограми фекалій та сечі, запах аміаку стояв такий, що на секунду здалося, що він роз’їсть мої легені. Тварини худі, всі брудні та ймовірно хворі. Поліція не змогла домовитися з прилеглими притулками і збиралася везти їх присипляти. З сусідами порадилися і вирішили їх розібрати, щоб урятувати від евтаназії. 4 особи, включаючи мене їх забрали, правда мені дісталося найбільше – 11 котів”, – розповідає жінка.

Рятівниця чотирилапих готова привести до ладу тваринок, щоб для них знайшлися люблячі родини.

“Я розумію, що хвору та брудну тварину ніхто не захоче собі брати. Але якщо ви плануєте завести собі кота, то дуже прошу подумати над таким варіантом. Мені та їм потрібна допомога. Я відмию їх, підлікую і будуть звичайні люблячі котани. Знаходжусь у смт. Петриківка, але по роботі кілька разів на тиждень буваю в Дніпрі, тож зможу вам підвести у будь-який район, у мене ж можна забирати хоч сьогодні. Довелося на роботу йти, фото тільки такі поки що зробила. Як відмию їх, додам ще і створю пост, де буду їх роздавати.

Жінці самій дуже важко впоратися з великою кількістю котів, тому вона сподівається на допомогу земляків. Якщо хочете прихистити котика, телефонуйте Катерині 0685634211. Жінка навіть готова підвезти котиків у будь-який район Дніпра.

“Також якщо хтось захоче допомогти з кормом, краплями для очей, засобами від паразитів, наповнювачем для туалету, прийму з величезною подякою поштою або при особистій зустрічі в Дніпрі. Все необхідне зараз купила, але зважаючи на все вони зі мною надовго і потрібно буде купа всього – лікування, стерилізація, базові речі, так що будь-яка допомога не зашкодить”, – звертається до людей рятівниця котів.

У чотирилапих зовсім не було їжі

Тваринки у купі випорожнень

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі шукають родину для кмітливої та стерилізованої собаки “Хонди”. Також ми писали, що у Кривому Розі на вулиці в пакеті покинули шістьох цуценят.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору