Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі виявили хлібне звалище: поліція відкрила кримінальну справу

Днями мешканців Кривого Рогу шокував кричущий випадок. У Центрально-Міському районі виявили ціле звалище хліба. Гори хліба із цвіллю з’явилися на пустирі поблизу вулиці Герцена. Через те, що хліб та булочки були упаковані у фірмові пакети, відомо, що він з Криворізького хлібзаводу №1.

На місце прибули правоохоронці. Але кримінальну відкрили за фактом незаконного заволодіння ґрунтовим покривом земель, – повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу поліції Кривого Рогу.

Тим, хто закидав пустир хлібом загрожує штраф від 3400 грн до 8500 грн або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Директор криворізького хлібозаводу №1 Андрій Буловінов надав коментар, як продукція потрапила на вулиці міста. Він припустив, що його могли викинути мешканці, яким безкоштовно давали зіпсовану хлібобулочну продукцію для годування худоби. Але масштаби звалища вражають, тому вже правоохоронці будуть з’ясовувати, хто саме викинув хліб на вулицю.

«Я про цю подію дізнався сьогодні з Телеграм-каналу. Ми напряму не маємо до цього стосунку, бо це не ми викинули туди хліб. Можу сказати, що протягом певного часу хліб, який повертався назад на хлібозавод, ми безкоштовно давали деяким людям для годування худоби. Продати такий товар ми не могли, тож просто віддавали. Ймовірно, хтось вирішив його викинути. Це неприпустимо. Хто це зробив, ми не знаємо, але працівники хлібзаводу все це прибирають, бо ми будемо нести відповідальність за те, щоб цієї купи там не було. Зрозуміло, що за один раз така кількість хліба не могла накопичитись, бо це реально багато. Враховуючи розголос, навряд чи хтось тепер зізнається в скоєному, але ми направимо всі сили, щоби прибрати звалище», – прокоментував ТРК “Рудана” Буловінов.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі замість звалищ з’являються клумби. Також ми писали, що у Саксаганському районі прибрали стихійні сміттєзвалища.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору