Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Відпочили, а сміття не прибрали: мешканців мікрорайонів “Східний” просять  дотримуватися чистоти

Нам всім хочеться жити у чистоті. Ходити по чистих під’їздах та вулицях. Відчувати аромат квітів, а не сморід зіпсованої їжі. Але чомусь деякі вважають, що підтримувати порядок за них повинен хтось інший.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Східний 2,3” у Facebook, на цих мікрорайонах ті, хто відпочиває, залишає після себе пакети зі сміттям. Пакети розривають собаки і все це “добро” розкидуються по всьому двору. Про яку чистоту у такому разі йде мова!

Можливо, на ранок ці ж самі люди нарікають на двірників “які отримують свою зарплатню невідомо за що”.

“Якщо ви відпочиваєте, то сміття потрібно викидати на смітник або нести додому. Не потрібно його викидати біля магазину ( я не працюю в Екоспецтранс ) . Собаки в ночі все розривають, і зранку я збираю ваше сміття . Будь ласка ,давайте будемо людьми )))” –  звертається до мешканців автор посту Аня Хилик

Люди! Будьте людьми!

Люди! Будьте людьми!

І якщо кожен з нас із суцільного егоїзму (бо це ми живимо у навколишніх будинках; ми ходимо на цих вулицях і дивимося з вікон на смітники у дворах) почне прибирати за собою, життя кращим стане в усьому Кривому Розі та й в Україні в цілому.

Раніше Інформатор повідомляв, що невідомі познущалися над могилами військових у Кривому Розі. Також ми писали, що вандали влаштували погром в Інгулецькому районі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору