Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Марвели”, “Вартові джунглів 2”: які фільми пропонують подивитися криворіжцям у кінотеатрах

Можна провести вечір та свої вихідні за переглядом цікавого фільму. Наразі у кінотеатрах Кривого Рогу йдуть сеанси на будь-який смак. Треба тільки обрати день та час.

Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Марвели

Стрічка «Марвели» розказує про Керол Денверс, а.к.а Капітан Марвел. Їй вдалось віднайти себе, перемігши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо. Ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Марвели

Прокляття щуролова

Коли композитору доручають закінчити концерт її покійного наставника, вона невдовзі виявляє, що виконання музики викликає смертельні наслідки, що спонукає її до розкриття тривожного походження мелодії та зла, яке прокинулося.

Прокляття щуролова

Вартові джунглів 2. Навколо світу

Цього разу таємничий суперлиходій вирішив вкрити джунглі рожевою речовиною, яка вибухає, щойно вода торкається її. Героям доведеться вирушити у мандри довкола світу у пошуках протиотрути вдалині від улюблених джунглів!

Вартові джунглів 2. Навколо світу

Копи на драйві: Порятунок бабусі

У незграбного поліцейського Раяна вкрали бабусю. Є максимум 3 дні, щоб врятувати її. На нього та його колег чекають екстремальні пригоди у Парижі, Абу-Дабі та Канкуні. Не упустіть шанс дізнатися, чи врятують вони бабусю?!

Копи на драйві: Порятунок бабусі

Тролі: Знову разом

Чудовий мультик для дітей та дорослих. Це продовження яскравої, музичної історії з улюбленими героями на великих екранах!Дітям дуже сподобається пригода з тролями.

Тролі: Знову разом

Щенячий Патруль: Мегакіно

Улюблений мультфільм всіх дітлахів повертається на екрани з новими пригодами. Завдяки чарівному метеориту, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Не пропустіть цікаву пригоду Щенячого патруля!

Щенячий Патруль: Мегакіно

Вбивці квіткової повні

У новому фільмі Мартіна Скорсезе – головні ролі грають Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро. У фільмі йдеться про вбивство корінних жителів Сполучених Штатів — племені Осейджу у 1920-х, яке почали розслідувати ФБР.

Вбивці квіткової повні

П’ять ночей у Фредді

Blumhouse представляє адаптацію популярної горор-серії відеоігор на великих екранах! Звичайна робота охоронця у популярній піцерії у Фредді перетворюється на справжнє жахіття з приходом ночі.

П’ять ночей у Фредді

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше ми розповідали, Юний криворізький спортсмен став чемпіоном світу 3 грепплінгу. Писали, про гороскоп на 9 листопада та про погоду на 9 листопада.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору