Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області директора житлово-комунального підприємства розтратила мільйон державних гривень

У Синельниківському районі Дніпропетровської області керівниця місцевого житлово-комунального підприємства оформила договір на придбання електроенергії за завищеними цінами. У результаті махінації вона витратила зайвий мільйон державних гривень. Посадовицю затримали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, за даними слідства, у грудні 2021 року директорка житлово-комунального підприємства уклала договір про постачання електричної енергії. При цьому її вартість була завищеною. У результаті житлово-комунальне підприємство отримало електроенергії менше, а кошти було сплачено в повному обсязі. Це спричинило збитки територіальній громаді в особливо великих розмірах.

Жінку затримали та повідомили про підозру.

У разі доведення провини затриманій погрожує від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу.

Раніше Інформатор писав про те, що СБУ та ДБР затримали продавців яєць військовим за завищеними цінами. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області посадовець закупав газ для освітніх закладів за завищеною ціною.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору