Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області у підлітка в руках розірвався протигаз

Цікавість підлітка ледь не привела до смерті. У Нікополі в руках 16-річного підлітка розірвався фільтр протигазу. Хлопець отримав опік обличчя та рук.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост медикині Валентини Марченко.

На виклик негайно виїхала бригада «швидкої». Оглянувши юнака медики діагностували хімічний опік обох очей, обличчя та кистей рук.

Виявилося, що хлопець десь роздобув протигаз 80-х років минулого століття випуску. Підліток хотів розібрати протигаз, щоб подивитися, як він влаштований. Далі потерпілий натиснув на кнопку фільтра і з нього бризнув струмінь якоїсь речовини в обличчя дослідника, на його руки, ще й досталося його приятелям, які разом з ним проводили експеримент.

Хлопці розбіглися, почали вимивати під проточною водою реагент, обійшлося легким переляком, а самому експериментатору досталося найбільше. Тепер його лікують в опіковому відділенні місцевого медзакладу.

Раніше Інформатор повідомляв, що помічнику Залужного подарували “вибуховий подарунок”, від якого він загинув у свій день народження. Також ми писали, що у відвідувача «Аврори» в рухах вибухнула запальничка.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору