Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Що потрібно молоді: криворіжці можуть пройти опитування, яке стартувало в області

В Дніпропетровській області провели опитування серед людей від 14 до 35 років. Опитування стосувалося таких питань – навчання, працевлаштування та дозвілля молоді. Їм пропонують заповнити анкету онлайн та дати відповіді на питання, які стосуються різних сфер життя. 

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну державну адміністрацію.

«Маємо розуміти, що саме необхідно молоді. Більш ефективного способу, ніж запитати у неї самої, немає. Тому, плануючи свою роботу, зрозуміли – найпершим етапом буде вивчення потреб людей від 14 до 35 років. Тих, які проживають в регіоні», – зазначила керівниця департаменту операційної діяльності Дніпропетровського обласного молодіжного центру Марія Бушанська.

Опитування включає теми освіти, можливості для розвитку та працевлаштування. Чи все це доступне молоді, чи всього вистачає. Йдеться у ньому й про дозвілля, знання прав, обов’язків і ментальне здоров’я.

«Після збору інформації та ретельного аналізу, ми розробимо стратегію ефективного розвитку молодіжної роботи. Вона стане в нагоді людям, які займаються цим напрямком у регіоні», – пояснила Марія Бушанська.

Раніше ми розповідали, які події відзначають у світі та в Україні 7 листопада. Писали, про гороскоп на 7 листопада та якою буде погода у Кривому Розі 7 листопада.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору