Кривий Ріг До сайту

Колаборант працював на ворога, а потім осів у Кривому Розі

Директор автотраспортного підприємства  під час захоплення росіянами правобережної Херсонщини  співпрацював з ворогом. Чоловік «зареєстрував» власну компанію в місцевій російській псевдоадміністрації. Від її представників він отримав «дозвіл» на здійснення міжміських пасажирських перевезень. Податки та збори перераховував  у так званий «бюджет» загарбницької влади.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на СБ України у Дніпропетровській області, мешканець Херсонської області підтримав російських військових і запропонував їм «інтегрувати» свій бізнес на користь росії. Він зареєстрував власну автотраспортну компанію у місцевій псевдоадміністрації та став займатися пасажирськими перевезеннями по тимчасово окупованій території. В день здійснював понад 20 рейсів. Податки та збори сплачував російській владі.

В планах “бізнесмена” було розширення “справи” на  інші тимчасово захоплені регіони на сході та півдні України, зокрема на території Криму.

Реклама

Після визволення Херсона ділок-колаборант під виглядом переселенця втік до Кривого Рогу. Тут він сподівався не тільки «відсидітись», аби уникнути правосуддя, але й хотів відкрити нове підприємство з автоперевезень.

Цим планам не судилося здійснитися. Співробітники СБУ встановили місцеперебування ворожого поплічника та затримали його.

Псевдопереселенцю повідомлено про підозру. Він знаходиться під вартою. Зловмиснику загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Реклама

Директор автотраспортного підприємства  під час захоплення росіянами правобережної Херсонщини  співпрацював з ворогом.

Ділок-колаборант під виглядом переселенця втік до Кривого Рогу.

Співробітники СБУ встановили місцеперебування ворожого поплічника та затримали його.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області, працівник “Укрзалізниці” хотів підірвати колію, аби зірвати наступ ЗСУ. Також повідомлялося про те, що мешканець Дніпра передавав дані про військових ЗСУ росії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Реклама

Альона Свірідова