Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Херсонській області співробітник військомату перейшов на сторону ворога та став начальником псевдоправоохоронного органу окупантів

У червні 2022 року мешканець Херсонської області, перебуваючи на тимчасово окупованій території, не з’явився до місця несення військової служби. Напроти, він став активно співпрацювати з окупантами, зайнявши посаду начальника псевдоправоохоронного органу. Зараз він постане перед судом.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Спецпрокуратуру у військовій та оборонній сфері Південного регіону, заступник начальника одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Херсонської області у червні 2022 року, перебуваючи на тимчасово окупованій території Херсонської області, з метою назавжди ухилитися від виконання обов’язків військової служби та вчинення дій на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України, не з’явився до місця несення військової служби.
Надалі він перейшов на бік ворога та добровільно обійняв посаду начальника незаконного правоохоронного органу, створеного представниками окупаційної влади РФ на тимчасово окупованій території Херсонської області, на якій «працював» до серпня 2022 року.
10.10.2022 військовослужбовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочинів й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Слідство триває.

Раніше Інформатор писав про те, що У Кривому Розі колаборанти закликали знищувати українців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору