Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області народилася дівчинка-богатирка

У пологовому Дніпра сталася на надзвичайна подія. У стінах медзакладу народилася дівчинка з вагою, як тримісячне немовля. Дівчинка-богатирка народилася з вагою 6 кілограм, а її зріст сягає 60 сантиметрів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост медика Ірини Китової.

Породілля народжувала з інсулінозалежним цукровим діабетом. Також перебіг вагітності ускладнило ще й багатоводдя. Але на щастя, жінка народила здорову дівчинку з рекордною вагою.

“…матусі був потрібен особливо професійний та дбайливий підхід. Завдяки правильно обраній тактиці ведення пологів, вчасним та виваженим рішенням нашої команди, матуся та її дитинка вже роблять перші кроки в оновленому житті родини! Окрему увагу заслуговує тато, який надавав підтримку коханій у пологах!

Побажаємо щастя молодій родині та їх маленькій великій красуні”, – пишуть працівники пологового.

Для довідки: станом на 2023 рік найважчим новонародженим став Адмілтон дос Сантос, який народився у Бразилії. Його вага при народженні склала 7 кілограмів 700 грамів. Його розміри відповідають стандартам шестимісячної дитини.

А ось 30 серпня 2023 року у пологовому будинку Рівненської міської ради народився хлопчик вагою 6 кг 330 г.

Раніше Інформатор повідомляв, хто народився першим у 2023 році в пологовому Кривого Рогу. Також ми писали, як сильно в Україні знизилася народжуваність.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору