Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Парашутист з Кривого Рогу захищає Україну у лавах ЗСУ

Парашутист з Кривого Рогу під псевдонімом “Купол” почав захищати наші землі з 2021 року. Він потрапив до зони проведення ООС. Початок повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року вже стояв на захисті Батьківщини разом з батьком. Як ділиться захисник своїми думками про повернення додому після перемоги – читайте у матеріалі.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на 129 окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ.

Для «Купола» війна почалась ще з 2014 року. Тоді його батько пішов на захист Батьківщини. Зараз вони вже служать разом, пліч-о-пліч. До лютого 2022 року працював на блок-постах та зазвичай займався «зачистками».

Батько “Купола” сам десантник, а мама інструктор-парашутист. Тому після школи він вступив на навчання до МВС, де навчався 4 роки курсантом. По закінченню навчання працював пару років за фахом, після чого потрапив до поліції особливого призначення.

Мотивацією для «Купола» на полі бою є сімʼя. Адже вдома чекає дружина. Дітей ще немає, але після перемоги молодна сімя дуже бажає поповнення.

«Хочеться сказати молодому поколінню: по-перше, навчайтесь, а по-друге, думайте завжди головою. На війні хтось вміє тримати себе в руках, а хтось впадає в ступор. Однак страх у всіх однаковий. Особисто я навчився подумки себе перемикати, що це все треба робити, оскільки по інакшому ніяк. Чим більше ти рухаєшся, тим краще», – каже “Купол”.

“Купол” з батьком на захисті Батьківщини

Раніше ми розповідали, про історію бійця з Дніпра. Писали, що боєць з Дніпропетровської області поділився історіями з фронту та про історію криворізького поліцейського, який служив на одному з найгарячіших напрямків.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору