Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік з Жовтих Вод прославляв нацистський режим на сторінці у соцмережі

25-річний мешканець з Жовтих Вод розміщував публікації, які прославляли нацистський режим та містили атрибути забороненої символіки в Україні. Він публікував дописи на відкритій сторінці в соцмережі. Чоловіку повідомили про підозру.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Правоохоронці затримали чоловіка та провели обшук за місцем мешкання. У нього вилучили комп’ютерну техніку, яка підтверджує його причетність до злочину.

25 жовтня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без.

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області виявили 70-річну фанатку комунізму. Писали, що «диванні колаборанти» з Дніпропетровської області підтримували росію у соцмережах та що у Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів, які підтримували російську агресію у соціальних мережах.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору