Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Понад 5 тисяч кущів коноплі: у Дніпропетровській області виявили наркоплантацію

Поліція затримала 70-річного мешканця міста Вільногірська, який вирощував та збував марихуану. Під час обшуку у гаражі вилучили мішки з коноплею вагою близько 40 кілограмів. Чоловіку повідомили про підозру.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на ГУ Національну поліцію в Дніпропетровській області.

Для посівів чоловік обирав поля соняшника на віддалених полях Кам’янського району. Він сіяв коноплі невеликими ділянками. Дату та схему розташування кожного посіву чоловік помічав у спеціальному зошити. Загалом під час слідчих дій поліцейські вилучили понад 5, 6 тисяч рослин конопель.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії. Фігуранту обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми розповідали, що плантацію конопель виявили в Криворізькому районі. Писали, що пенсіонерка виростила у Кривому Розі коноплі заввишки з будинок та що неповнолітні хлопець вирощував під Кривим Рогом коноплю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору