Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

20-річний мешканець Дніпропетровської області разом з неповнолітніми спільниками влаштував нарколабораторію з місячним оборотом у 1,5 мільйона гривень

Поліція затримала злочинну організацію, яка реалізовувала наркотики по всій Україні. 20-річний мешканець Дніпропетровської області разом зі 6 неповнолітніми спільниками виготовляв наркотичні речовини у власній лабораторії. Щомісячний дохід їм приносив понад 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на ГУ Національну поліцію в Дніпропетровській області.

Нарколабораторія знаходилася в орендованому гаражі. Там зловмисникам виготовляли щомісяця понад 6000 «доз» «Альфа-PVP».

Фігуранти продавали наркотики в інтернеті та у Телеграм-каналах у вигляді “закладок”. Вони відправляли партіями поштою по всій території України. За «товар» клієнти розраховувались криптовалютою та переказом на банківські картки.

Правоохоронці провели 11 обшуків на території міста Києва, Дніпропетровської та Одеської областей.

Організатора та ще шістьох учасників злочинної організації затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також слідчі Їм повідомили про підозру.

Наразі лідер угруповання та троє основних його спільника  перебувають під вартою. А троє іншим фігурантам – домашній арешт.

За вчинене зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення строком до 12 років із конфіскацією майна.

Раніше ми розповідали, що у Покровському районі у водія в машині Volkswagen знайшли наркотики. Писали, що правоохоронці з Дніпропетровської області “підсажували” підлітків на наркотики та що у Кривому Розі чоловік торгував забороненими речовинами через пошту.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору