Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Центрально-Міському суді відвідувачі влаштували бійку з поліцейськими

4 жовтня у Центрально-Міському суді проводили засідання, де обвинуваченого підозрювали у шахрайстві та зберіганні наркотиків. Разом з підсудним прийшла “група підтримки”, а саме декілька чоловіків, які були вільними слухачами на засіданні. Але згодом їх поведінка стала агресивною і чоловіки полізли битися з працівниками судової охорони та поліцейськими.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Судово-юридичну газету. 

Під час судового засідання вільні слухачі неодноразово порушували порядок судового засідання, перебивали головуючого суддю, не реагували на його зауваження. Крім того, чоловіки почали вимагати від судді Геннадія Чирського надати їм своє посвідчення судді та номер знака судді для ідентифікації його особи.

У підсумку, Геннадій Чирськийзмушений був постановити ухвалу про видалення вільних слухачів із зали судових засідань, після чого оголосив перерву.

Чоловіки, замість того, щоб покинути зал судових засідань, відмовились виконувати розпорядження поліцейських, яких викликали до суду, почали вигукувати на адресу судді різні непристойні вислови, а потім полізли в бійку з працівниками судової охорони та поліцейськими.

Навести лад в залі судових засідань вдалося лише після того, як поліцейські і судові охоронці все ж змогли вивести вільних слухачів із зали, після чого розгляд справи було відновлено.

Але чоловіки, які влаштували бійку, змогли уникнути покарання неприємностей, адже ніхто не зафіксував їх персональні дані, а самі чоловіки повідомити їх відмовилися.

«Викладені факти підривають авторитет судової влади, незалежність суддів, адже, зухвало опираючись на безкарність, ці особи продовжуватимуть поводитись так само у подальшому, будуть впевненими, що за допомогою крику, порушуючи порядок, висловлюючи погрози застосування фізичної силу, вони отримають бажане», – повідомивГеннадій Чирськийу Раду правосуддя.

Тепер оцінку подіям у Центрально-Міського районному суді міста Кривого Рогу має надати Вища рада правосуддя.

Правоохоронці вивели із зали суду хуліганів

Раніше Інформатор повідомляв, що на фронті загинув співробітник судової охорони з Дніпропетровщини. Також ми писали, про бійку в одному з під’їздів Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору