Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Перейшла на бік ворога: у Кривому Розі затримали колаборантку

Дві мешканки Херсонської області добровільно співпрацювали з рф під час тимчасового захоплення ворогом правобережної Херсонщини. Вони вступили у так звані “виборчі комісії” та допомагали у проведенні псевдорефрендуму. Надалі брали участь у фальсифікації незаконного «голосування» щодо «приєднання» Херсонської області до складу росії. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Службу безпеки України, відомо, що мешканка Бериславського району, у вересні 2022 року у супроводі російських військових ходила по будинках жителів селища Миколаївка та агітувала людей віддати свій «голос» на користь кремля. Тим, хто відмовлявся погрожувала ув’язненням до російської катівні та «конфіскацією» їхнього майна.

Після того, як ЗСУ звільнила район жінка втікла до Кривого Рогу та переховувалася на орендованій квартирі.

Ще одна ворожа поплічниця діяла у селищі Комишани на Херсонщині. Зрадниця погодилась стати так званим «секретарем селищного виборчкому» та особисто наполегливо рекомендувала місцевим мешканцям взяти участь у псевдореферендумі рф.

Обох колаборанток затримали та повідомили їм про підозру.

Обох колаборанток затримали

Обох колаборанток затримали

Наразі вони перебувають під вартою. Зловмисницям загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше Інформатор розповідав про те, що у Дніпропетровській області правоохоронці викрили двох колаборантів, які підтримували злочинні дії рф. Також повідомлялося про те, що криворожанка через соцмережі підтримувала дії країни-агресора.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

 

Нагору