Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Cosmolot Airlines: як ребостійкі БПЛА Punisher нищать ворогів

Перші 15 ударних дронів Punisher від Cosmolot вже півтора місяця ефективно працюють на фронті. Новітні безпілотники на сьогодні найтихіші, найшвидші та мають найменшу вартість для виконання бойової місії.

Кореспондент Інформатора виїхав разом з групою ударних БПЛА роти снайперів 58 Окремої механізованої бригади на бойове завдання, щоб показати, як працюють літаки Punisher.

Пілоти екіпажу, які виїхали на бойове завдання, розповіли та показали, як проходить ліквідація ворожої техніки. Група ударних БПЛА зранку отримує від розвідки координати, де знаходиться техніка чи склади ворога. Перед зльотом йде перевірка літака після транспортування та наноситься традиційний підпис бойового снаряда, під час якого вони лишають послання окупантам.

З групою ударних БПЛА роти снайперів 58 Окремої механізованої бригади

“За цей період, коли ми отримали Punisher, ми показали досить успішну роботу. Багато людей (ред. військових), з ким ми ділимось досвідом і обговорюємо всі питання з приводу ефективності цього літака, підтвердили, що він зарекомендував себе на відмінно!”, – підкреслив пілот групи ударних БПЛА роти снайперів 58 ОМБр.

Група ударних БПЛА зранку отримує від розвідки координати, де знаходиться техніка чи склади ворога

За півтора місяця роботи БПЛА Punisher в екіпажі роти снайперів 58 ОМБр, вони ліквідували та знищили САУ, танки, пушки, мінометні розрахунки. Навіть вилітали та працювали по СП (спостережним постам) та ВОПам (взводні опорні пункти). Модернізовані літаки допомагають нищити цілі на фронті там, куди не дістає навіть наша артилерія.

БПЛА Punisher ліквідували САУ, танки, пушки, мінометні розрахунки

Допомагають нищити цілі на фронті там, куди не дістає навіть наша артилерія

Головним чинником застосування боєвих безпілотників у війні залишається можливість мінімізувати втрати особового складу ЗСУ. А стійкість дронів Punisher до ворожих РЕБ (ред. радіоелектронна боротьба) дозволяє нищити ворогів і їхню техніку в глибокому тилі, та робить літаки багаторазовими.

Дрони Punisher стійкі до ворожих РЕБ

Про БПЛА Punisher:

БПЛА Punisher для Cosmolot Airlines обладнані унікальною наразі модифікацією. Комплекс PUNISHER GEN III B COSMO дозволяє:

  • виконувати завдання в складних умовах активного придушення сигналів GPS та телеметрії;
  • збільшити кількість завдань одного дрона завдяки стійкості до впливу всіх наявних ворожих систем радіоелектронної боротьби (РЕБ) та новим елементам зв’язку, які були створені українськими інженерами спеціально для модифікації COSMO;
  • планувати використання ударних дронів із ефективним застосуванням тактики рою — групової атаки цілі;
  • ефективно знищувати БК, командні пункти, склади та бази оснащення ворога у глибокому тилу.

БПЛА Punisher для Cosmolot Airlines обладнані унікальною наразі модифікацією

Вже в жовтні від компанії будуть передані ще 17 БПЛА

Про проєкт Cosmolot Airlines

Cosmolot посилює фронт передовими військовими технологіями. В рамках кампанії Cosmolot Airlines 50 ударних БПЛА Punisher українського виробництва будуть забезпечувати ефективну роботу на фронті різних бригад по всім напрямкам контрнаступу. Першу партію дронів передали на початку вересня. І вона вже показала свої результати. Вже в жовтні від компанії будуть передані ще 17 БПЛА пілотам, які пройшли навчання на базі розробника літаків Punisher. А в листопаді – вже фінальну партію дронів.

Фінансування Cosmolot допомагає покращити оснащення бійців ЗСУ сучасною ударною зброєю. Виділяє 100 млн з власного прибутку для посилення фронту.

Cosmolot виділяє 100 млн з власного прибутку для посилення фронту

В рамках кампанії Cosmolot Airlines військовим передадуть 50 ударних БПЛА Punisher

Рекламний матеріал

Нагору