Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув модельник Ливарно-механічного заводу з Кривого Рогу

В боях за незалежність України загинув модельник дерев’яних моделей у фасонно-сталеливарному цеху Ливарно-механічного заводу комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”. Це сталося 12 жовтня в бою біля Новомихайлівки в Донецькій області. Хлопця пам’ятають на заводі не тільки як колегу, але й як друга.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Іван працював модельником дерев’яних моделей у фасонно-сталеливарному цеху Ливарно-механічного заводу. Для нього це була не просто професія, а справа життя. Він все завжди робив якісно і швидко, із захопленням і не зупинявся, доки не впорається із виробничим завданням.

За словами колег, він був людиною-«запальничкою» – яскравий, емоційний, щирий, відкритий та добрий. Він з тих людей, яким можна зателефонувати вночі та попросити допомоги, і він прилетить, примчить, допоможе.

“Завжди з усмішкою, знайде тепле слово для кожного – таким ми його запам’ятаємо. Загинув справжній чоловік, людина, яких так мало у нашому житті”” – написано у некролозі.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель   гранатометника з Криворізького району. Також повідомлялось про те, що на Запорізькому напрямку загинув водій з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору