Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області у покупця “Аврори” у руках вибухнула запальничка

Навіть звичайні предмети іноді бувають вкрай небезпечними. Саме так сталося 21 жовтня у Дніпрі у магазині “Аврора”. Покупець розглядав запальничку, взяв у руки. Зненацька річ вибухнула

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро,  неприємність сталася близько 19:00. 45-річний покупець перевіряв запальничку. Зненацька вона вибухнула. На чоловікові спалахнув одяг. Він отримав опіки голови, шиї та рук. Постраждалого забрала швидка допомога.

У магазині “Аврора”, куди Інформатор Дніпро звернувся за роз’ясненням, ситуацію прокоментували так: “Нещодавно в одному з наших магазинів стався неприємний випадок, на якому ми хочемо акцентувати, щоб запобігти подібних ситуацій у майбутньому. В результаті необережного використання запальнички одним із наших покупців, стався прикрий інцидент. Ми пропрацьовуємо дану ситуацію та з’ясовуємо всі подробиці.

Ми наголошуємо на важливості безпеки в наших магазинах. Прохання до всіх наших клієнтів — будьте обережні з палючими матеріалами. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити Вашу безпеку та комфорт під час покупок в наших магазинах. Дякуємо вам за розуміння. Бережіть себе та одне одного».

Раніше Інформатор писав про те, що під Кривим Рогом вибухнула автівка. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області у приватному будинку вибухнув котел опалення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Нагору