Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Злата Огнєвіч зі сцени розповіла про часи проведені у Кривому Розі

14 жовтня у Кривому Розі відбувся концерт відомої української співачки Злати Огнєвіч. Виконавиця поділилася згадками про прогулянки місцевим парком на 44-му кварталі та спогадами про дискотеку на 17-му. Співачка поговорила із глядачами прямо зі сцени.

Розповідає Інформатор.

“Сьогодні я їхала вулицями Кривого Рогу і нахлинули спогади років, які я провела у Кривому Розі. Іноді я згадую прогулянки у парку на 44-му кварталі. Раніше він виглядав інакше… А також пам’ятаю дискотеку на 17-му кварталі, ми туди ходили із сестрою”, – розповіла співачка зі сцени.

Співачка дуже тепло відгукувалася про Кривий Ріг, а також для глядачів заспівала дві пісні на біс.

Факти з життя Злати Огнєвіч

Насправді Злата Огнєвіч – це псевдонім співачки, її справжнє ім’я — Юлія Бордюг. Попри те, що дівчина переїхала до Криму і довгий час жила там, вона влітку приїжджала до бабусі у Кривий Ріг.

У травні 2013 року Огнєвіч представила Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”, де посіла третє місце. Також співачка була депутатом Верховної Ради.

Наразі Злата проводить благодійні концерти на підтримку ЗСУ, а її батько допомагає пораненим бійцям.

Співачка Злата Огнєвіч на концерті у Кривому Розі

Концерт відбувся на сцені криворізького театру Шевченко

Раніше Інформатор розповідав про випадок, який відбувся на сцені із криворізькою співачкою Анною Добриднєвою. Також ми писали, що гурт “Скай” потрапив у скандал під час концерту у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору