Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Серйозне ДТП у Кривому Розі: травмовані 4 людини, серед них — підлітки

Увечері 15 жовтня у Кривому Розі сталася ДТП. На вулиці Алмазній Центрально-Міського району легковик врізався у стовб та перекинувся. Травмовані люди.

Виклик до “Служби порятунку” надійшов о 19:50. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику співробітників ДСНС попередньо встановлено, що водій автомобіля Skoda Fabia не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль врізався у стовп та перекинувся.

В аварії постраждав 32-річний чоловік та троє підлітків: 16-річний хлопець та дві 14-річні дівчинки. Їх з різними травмами доставили до лікарні. 

Автомобіль врізався у стовп та перекинувся.

Автомобіль врізався у стовп та перекинувся.

Травмовані 4 людини, з них 3 підлітки

Травмовані 4 людини, з них 3 підлітки

Травмовані 4 людини, з них 3 підлітки: чоловік, 1991 року народження, хлопець, 2007 року народження, та дві дівчини, 2009 року народження. З різними видами травм їх відвезли до лікарень міста.

Представники поліції встановлюють причини події.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі вагітна жінка перекинулася на автівці та про автотрощу біля П’ятихаток з постраждалим.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору