Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворізькі правоохоронці конфіскували безакцизні цигарки та алкоголь на 50 тисяч гривень

Криворізькі патрульні провели рейд по торговельним точкам, що продають алкоголь та цигарки. Під час заходу було виявлено продукцію, яку реалізовували без відповідних документів.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьке районне управління поліції, з 13 по 14 жовтня на території Центрально-Міського, Довгинцівського, Металургійного Покровського та Інгулецького районів міста дільничні офіцери поліції виявили продукцію, яка реалізовувалась без відповідних документів.

Вилучено безакцизну алкогольну та тютюнову продукцію на суму майже 50 тисяч гривень. Це близько 1000 пачок цигарок та 50 літрів алкоголю.

За результатами перевірки близько десятка кіосків правоохоронці виявили та вилучили звідти сигарети та горілчану продукцію без марок акцизного порядку встановленого зразка. Відносно правопорушників складено протоколи.

Наразі поліцейські продовжують перевіряти ринки, місця стихійної торгівлі, магазини та кіоски задля запобігання продажу безакцизних товарів на території Кривого Рогу.

Раніше Інформатор писав про те, що українці зможуть розрізняти контрафактний алкоголь за допомогою електронної акцизної марки та про подружжя, яке виготовляло у Дніпропетровській області контрафактний алкоголь.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору