Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 14 жовтня: Тельцю – втрата грошей, Терезам – зрада

Кожен з нас прагне розгадати таємниці власного майбутнього, і багато хто вірить, що зірки можуть дарувати нам підказки і напрямок в цьому вічному прагненні. Читайте гороскоп на завтра, 14 жовтня, щоб дізнатися, що вас чекає.

Водоліям в шлюбі або стосунках потрібно підготуватися до ревнощів 14 жовтня, – пише Інформатор.

Овни 

День сповнений енергійності та активності. Ви будете повні сил, мотивації брати на себе відповідальність або ж проявляти ініціативність. Не бійтеся взятися за реалізацію своїх планів та цілей. У стосунках варто бути обережними, щоб не зробити боляче близьким. Сонячне затемнення проявить себе у будь-якому партнерстві – дружньому, романтичному, робочому.

Тельці 

Час для пошуку шляхів до покращення свого фінансового положення. Проте, будьте обережними у фінансових питання. Сонячне затемнення проявить себе у рутині. Вам варто слідкувати за розпорядком дня та приділити увагу своєму здоров’ю. Щодо роботи, то може розглядатися питання про те, чи задовільняє вас теперішній варіант, чи все-таки варто змінити місце роботи.

Близнюки

Будьте відкриті до можливостей та спілкування з людьми. Але, в цей день вам також варто й приділити час відпочинку. Сонячне затемнення принесе у ваше життя зміни у романтичних стосунках, або ж з дітьми. Ще варто звернути увагу до своєї внутрішньою дитиною, адже можуть проявити себе дитячі травми для пропрацювання. Тому, в цей період аналізуйте чи ваше життя наповнене дозвіллям, новими емоціями та радістю.

Раки 

Будьте уважними до свого добробуту та приділіть увагу своєму емоційному стану. Порелаксуйте та відпочиньте, щоб відновити свої сили для нових звершень. Сонячне затемнення дасть вам можливість пропрацювати свої стосунки з близькими, може розглядатися можливість переїзду.
У цей період вам може бути складно контролювати свої почуття та емоції, або ж повторюватися ситуації, які вже були у минулому, щоб їх пропрацювати та перейти на новий етап. Також, це час для переоцінки цінностей й пріоритетів.

Леви 

Будьте впевнені у своїх силах та лідерських якостях, якими точно здивуєте ваше оточення. День для активностей та роботи. Сонячне затемнення вплине на ваше спілкування з друзями та близькими для того, щоб проаналізувати чи рівноцінні вкладені сили з обох сторін. Також, виникне потреба навчатися або перейти на новий рівень – стати наставником.

Діви 

В цей день ви здатні впоратися з будь-якими завданнями завдяки вашій організованості та готовності вирішувати різні за складністю завдання. У стосунках може бути складно. Сонячне затемнення сприятиме вашій зосередженості на здоров’ї та фінансах. Задумайтеся над тим, чи ви задоволені своїм матеріальним становищем.

Терези 

День для розмов та спілкування. Будьте відкритими до самих себе та своїх внутрішніх думок. Вплив Сонячного затемнення проявить себе у всіх сферах життя, особливо це стосуватиметься зовнішності. В цей період у вас буде робота над самооцінкою, а також виникатимуть думки й бажання змінитися, створити новий образ.

Скорпіон 

День для самопізнання, особливо свого внутрішнього стану та цінностей, якими ви керуєтеся. Час для медитацій та повного відпочинку від справ. Вплив Сонячного затемнення проявиться у трансформаціях вашого внутрішнього світу, психологічного стану та душевних травм. Варто відпустити страхи.

Стрілець 

Зверніть увагу на стосунки та спілкуванні з близькими вам людьми. При появі бажання когось вислухати, підтримати, або допомогти іншим – не ігноруйте його. Десь сприятливий для всіх сфер життя. Сонячне затемнення вплине на ваш соціум, спілкування та відносини з іншими. З’явиться більше свободи у діях та бажаннях.

Козероги 

Сьогодні ви готові брати на себе багато обов’язків та їх виконувати, через те будете відчувати себе відповідальними та цілеспрямованими. Рішуче дійте у стосунках та на роботі. Щодо Сонячного затемнення, то зміни відбудуться у кар’єрі. Буде прилив мотивації, можливість отримати вищу посаду або ж переїхати у перспективніше місце.

Водолії 

День для креативу та самовираження своїх талантів. Спробуйте реалізувати нові ідеї, які вас надихнули. Вплив Сонячного затемнення буде у розширеннях ваших можливостей, це стосуватиметься доходу та нових звершень.

Риби 

Ви можете бути дуже чутливими та відчувати інших людей. Варто обирати позитивне коло спілкування для уникнення погіршення настрою. Сонячне затемнення сприятиме вашій впевненості та морального росту. Проте, в цей період остерігайтеся кредитів та слідкуйте за коштами.

Раніше ми розповідали, про гороскоп на 13 жовтня. Писали, які фільми показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору