Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україні виходить у прокат фільм Шлях поколінь з кривоірзьким військовим у головній ролі

У Києві відбувся показ воєнної драми «Шлях поколінь» режисера Михайла Ухмана. З 12 жовтня стрічка, заснована на реальній історії, вийде у прокат у всіх кінотеатрах країни. Головну роль у фільмі грає криворізький військовий Олег Ляденко.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку фільму у facebook.

Фільм “Шлях поколінь” оснований на реальних подіях. У ньому герой постає перед складним вибором в час російсько-української війни. Події стрічки “Шлях поколінь” відбуваються у 2014 році. За сюжетом, молодий програміст Назар, який не бажає воювати, бачить уві сні українського воїна з минулого. Між ними відбувається непроста розмова, яка ставить героя перед важливим вибором і змінює його майбутнє.

«Наш фільм складається на 90% з історії, яка мала місце у своєму часі. На перший погляд, там є дещо таке трішки фантастичне, але це всього лише сукупність образів наших захисників та захисниць сьогодення та минулого», – український кінорежисер та журналіст Михайло Ухман.

Цей фільм є й історичним, в ньому показано шлях боротьби нації в минулому столітті. Фільмування проходили також на Волині, де у XX столітті точились запеклі бої українців за незалежність з “енкаведистами” та гітлерівцями. У фільмі використали автентичний одяг та зброю. Сучасна частина знімання проходила в Києві.

Олена Шевченко

 

Нагору