Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Брати-колаборанти навели ракетний удар по кафе на Харківщині, де загинуло більше 50 людей: оприлюднили листування

5 жовтня близько 13:25 російські військові випустили “Іскандер” по селу Гроза у місцеве кафе, де проходив поминальний обід. 53 мирних мешканці загинуло, ще 6 отримали поранення. Навідниками ракетного удару були двоє рідних братів – 23-річний та 30-річний мешканці села Гроза, які перед деокупацією Харківщини втекли на територію рф.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Офіс генпрокурора.

Обидва брати – колишні правоохоронці, які у 2022 році під час окупації смт Шевченкове Куп‘янського району перейшли на бік ворога. Вони стали псевдополіцейськими.

Після деокупації регіону вони втекли до рф та продовжили працювати на російських кураторів. Передавали їм необхідну інформацію. Для цього підтримували нібито дружні стосунки з односельчанами та різними психологічними методами отримували від них необхідну інформацію. Місцеві мешканці не розуміли, що брати під виглядом ненав’язливих розмов насправді проводять підривну діяльність проти України.

Старший брат детально дізнався у односельців, хто буде на поминальному заході, о котрій він буде та де саме. Цю інформацію передав своїм російським кураторам, які на підставі отриманих даних прийняли рішення щодо вогневого ураження цивільної цілі.

Він розумів, що в результаті ворожої атаки обов’язково загинуть мирні мешканці – його знайомі з села Гроза, в тому числі й ті, хто надавав йому інформацію.

Молодший брат під час спілкування із своєю дружиною повідомив про причетність брата до ракетного удару та попросив нікому про це не розказувати. Про свою причетність до цього злочину чоловік не згадав.

Колаборантам заочно повідомили про підозру у держзраді.

Брати-зрадники

Посвідчення колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Листування колаборантів

Раніше Інформатор писав про те, що стали відомі наслідки ракетного удару по Криворіжжю та про те, що що росіяни атакували Дніпропетровщину снарядами “Ураган”

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору