Смачну, поживну й універсальну цвітну капусту можна приготувати у різні способи. Зазвичай її розбирають на суцвіття, які варять, смажать, запікають або використовують сирими. Ще один варіант — нарізати капусту на стейки й приготувати.
Готується страва дуже легко, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Цвітна капуста – 1 шт.
- Вода – 250 мл
- Борошно пшеничне – 110 г
- Перець червоний мелений – 1 ч. л.
- Перець чилі, порошок – 1 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Сушений чебрець – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Молоко 3,2% – 2 ст. л.
- Олія – за смаком
Спосіб приготування:
Головку цвітної капусти наріжте на стейки, як на відео. Покладіть два стейки у сковороду, влийте 200 мл води. Варіть капусту під кришкою 5-7 хвилин. Один раз переверніть стейки за допомогою лопатки й тарілки. Готову капусту перенесіть на тарілку і залиште остигати.
Приготуйте паніровку. На широку тарілку насипте борошно, спеції, сіль, перемішайте.
Приготуйте льєзон. У другу тарілку випустіть яйця, розбовтайте, влийте молоко і перемішайте.
Капусту обкачайте у борошні зі спеціями, покрийте яєчною сумішшю і ще раз обкачайте у паніровці з борошна.
Смажте стейки у розігрітій олії з обох боків до рум’яної скоринки.
Раніше ми розповідали, як приготувати грибні нагетси. Писали, як приготувати кабачковий хліб та салат з курячим філе, кукурудзою і маринованою цибулею.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок