Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

ХАМАС обʼявив війну Ізраїлю: на вулицях точаться бої і гинуть цивільні

Рух ХАМАС оголосив про початок військової операції проти Ізраїлю під назвою “Повінь Аль-Акса”. Армія Ізраїлю у відповідь дала назву операції проти вторгнення бойовиків  – “Залізні мечі”.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Зазначається, що конфлікт почався після того, як бойовики ХАМАСУ здійснили артилерійський обстріл території Ізраїлю, а також зайшли всередину країни.

Країни оголосили про спецоперації одна проти одної. Зараз в Ізраїлі проводять евакуацію авіабази. Влада країни повідомили, що вже п’ятеро ізраїльтян загинуло від ракетних ударів. Громадяни тікають з прикордонних територій Ізраїлю та сектора Гази, адже там не вщухають бойові дії.

Атака ХАМАСу

7 жовтня по Ізраїлю було завдано масованого ракетного удару. Країну атакували палестинці з сектору Газу. Після обстрілу були помічено бойовиків ХАМАСу в містах. Є багато вбитих та поранених. Зазначається, що по центральній та південній частині Ізраїлю було випущено понад 300 ракет.

Раніше ми розповідали, що війна в Україні закінчиться в один момент. Писали, про те, скільки “Кинджалів” запустила росія по Кривому Рогу, 22 червня.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

 

Нагору