Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Війна в Україні закінчиться в один момент” – Подоляк

Вже понад півтора року триває повномасштабне вторгнення росії в Україну. Українці звикли до повітряних тривог. Звикли до того, що у кожну мить може прилетіти російська залізяка й обірвати життя кожного з нас. Звикли, але як же хочеться миру!

Як повідомляє Інформатор з посиланням на радника голови офісу Президента України Михайла Подоляка, чекати залишилося вже не довго.

Ось що він написав у своєму Twitter: “Уся внутрішня легітимність Путіна будується на переконанні російських еліт, що він «іще не програв війну». У Кремлі розуміють невідворотне: що більше Росія втрачатиме окупованих територій, то швидше відбудеться падіння підтримки режиму. Вбивство Пригожина та підготовка нової мобілізації для насичення фронту — виграш часу. Але годинник уже веде зворотний відлік. Легко не буде, але велика наївність вважати, що Україні доведеться повертати території, відвойовуючи кожен кілометр кров‘ю. У міру просування на Півдні та виходу українських сил до адмінкордону з Кримом події набуватимуть іншого вигляду”.

Подоляк впевнений, що “все закінчиться швидко і в один момент — так само, як і почалося”.

Раніше Інформатор писав про те, що за словами Подоляка, контрнаступ України триває вже декілька днів та про те, скільки “Кинджалів” запустила росія по Кривому Рогу, 22 червня.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору