Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі з’явився патріотичний мурал

У Кривому Розі почало все більше з’являтися патріотичних муралів. Так, при вході до парку Богдана Хмельницького “народився” ще один. Цей та багато інших муралів намалювала криворізька художниця Анастасія Щербак. На ньому символічно зображено кар’єрний самоскид та гвинтокрили.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Раду оборони міста.

Кар’єрний самоскид – це символ могутності нашого міста, такими було перегороджено дорогу окупантам до нашого міста на початку війни на Миколаївській трасі, а гвинтокрили – символ того, як на першому тижні війні саме вони завдали удару по російській колоні з 300 одиниць техніки, яка йшла на місто, спочатку на Баштанці, а потім під Новим Бугом.

Також на 44-му кварталі на багатоповерхівці майже доробили патріотичний мурал з козаком, який увібрав у себе збірний образ криворізького воїна-козака.

Воїн-козак

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі з’явився новий патріотичний мурал. Писали, що 18-метровий патріотичний мурал зустрічає гостей міста на вʼїзді у Кривий Ріг та що у Кривому Розі з’явиться мурал на честь “Героїв Небесної сотні”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору