Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Намагалися реанімувати, але не врятували: у Кривому Розі два мотоцикли влетіли в автівку Hundai

5 жовтня у Кривому Розі сталося потрійне ДТП. Два мотоцикли врізалися в автівку Hyunda. Один з мотоциклістів загинув на місці. Пасажирку іншого відвезли до лікарні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьке районне управління поліції, 5 жовтня вдень у Покровському районі Кривого Рогу сталося ДТП. Зіткнулися автомобіль Hyundai Sonata та мотоцикли Hyundai та Suzuki.

За попередніми даними автівка рухалася з Сухої Балки в бік КРЕСу та збиралася розвернутися на перехресті. У цей час з протилежного напрямку, обганяючи тролейбус, мчалися 2 мотоцикли – Hyundai та Suzuki. На одному двоколісного окрім водія знаходилася пасажирка. Мотоцикли врізалися у легковик. Люди, які знаходилися поруч, намагалися реанімувати мотоцикліста до приїзду медиків. Але він помер у швидкій.

Травмовану дівчину відвезли до лікарні.

Водій легковика знаходився у шоковому стані. В машині зім’ятий передній бампер.

5 жовтня вдень у Покровському районі Кривого Рогу сталося ДТП

5 жовтня вдень у Покровському районі Кривого Рогу сталося ДТП

Зіткнулися автомобіль Hyundai Sonata та мотоцикли Hyundai та Suzuki. 

Зіткнулися автомобіль Hyundai Sonata та мотоцикли Hyundai та Suzuki. 

Раніше Інформатор писав про те, що у ДТП під Кривим Рогом загинув водій, постраждали жінка та двоє дітей, та про те, що  через ДТП у Дніпропетровській області 19-річній дівчині ампутували ногу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору