Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам треба бути уважними, а Близнюкам треба не відмовлятися від допомоги друзів: гороскоп на 5 жовтня

Для багатьох четвер стане справжнім проривом. Гороскоп на 5 жовтня гарантує, що Вам вдасться стати кращою версією себе, варто лише розкрити свій потенціал.

Для багатьох знаків Зодіаку цей день буде напруженим, але успішним у справах, – передає Інформатор.

Овен

Сприятливий час для нетривалих подорожей. Поставтеся уважно до пропозицій підлеглих чи колег, направте свою активність на роботу, але не забувайте і про особисте життя. Корисні зустрічі із друзями.

Телець

Будьте добрішими і поблажливішими до інших, проявляйте шляхетність. Для відновлення енергетичного та душевного балансу добре відвідати увечері кінотеатр чи виставку.

Близнюки

Ви можете опинитись перед вибором нового напрямку в роботі. Спробуйте скористатися своїми зв’язками та новими знайомствами. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, навіть якщо це просто добра порада.

Рак

Ви будете дуже енергійними і швидкими, але можлива деяка химерність і нервозність. Увечері вам нарешті вдасться відпочити і видихнути з полегшенням.

Лев

Намагайтеся не висловлювати справжні почуття, це допоможе вам розібратися в мотивах і намірах оточуючих. Активізується інтуїція, комерційне чуття. Просто можна прорахувати ділові комбінації.

Діви

Направте свою енергію туди, де ви боялися раніше брати на себе відповідальність. Будьте прикладом для наслідування, але не тисніть на оточуючих, це може спричинити невдоволення ваших покровителів. Виявляйте особливу ощадливість.

Терези

Цей день принесе удачу тому, хто попрацює як слід. Не бійтеся приймати рішення, будьте активними, сміливо беріться за нові справи. Цей день вдалий для подорожей.

Скорпіон

Всупереч тому, що всі справи даватимуться легко, вам слід утримуватися від дуже спокусливих пропозицій. Не сприймайте фантазії за реальність. Знайомства, на перший погляд перспективні, можуть виявитися ілюзією.

Стрілець

Цей день – везіння у всіх сферах життя. Він дуже вдалий для романтичних побачень, підписання великих контрактів, створення ділових спілок. Можна знайти серйозного впливового покровителя. Особливо день добрий для творчих людей.

Козоріг

Ви будете дуже легко досягати поставлених цілей, будете сповнені сил та енергії, тому зможете зробити багато справ. Хороший день для занять спортом, зустрічей із друзями.

Водолій

Не втручайтесь у чужі справи, щоб вони не стали вашими. Надмірна активність сьогодні може стати причиною сварок. Можливі плітки з боку сусідів та інтриги з боку жінок. Не робіть великих покупок, заощаджуйте гроші.

Риби

Сьогодні ви можете побачити суть проблеми та легко розв’язати найважчі питання. Прислухайтеся до порад, обмінюйтесь інформацією. Можливе отримання несподіваної приємної новини.

Раніше ми розповідали, про гороскоп на 4 жовтня. Писали, що у Кривому Розі виявили рештки вимерлих істот.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Рі, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору