Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Коригували ракетний удари росіян по багатоповерхівці, де загинуло семеро осіб: СБУ затримала агентів рф

Адміністратор прокремлівського телеграм-каналу за вказівкою російської спецслужби створив агентурну мережу у різних регіонах України. Агенти збирали та передавали своєму куратору інформацію щодо розташування об’єктів критичної інфраструктури, а також розташування та переміщення Сил оборони. Чоловіку повідомили про підозру у держзраді. Ще 13 агентів перебувають під вартою.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Офіс генпрокурора.

Підозрюваний переховується від правосуддя у тимчасово окупованій частині сходу України. Правоохоронці проводять необхідні заходи для притягнення його до відповідальності.

Один з підписників каналу та прихильник рф передав підозрюваному адміністратору координати житлової багатоповерхівки у Миколаєві, по якій держава-агресор вдарила ракетами «С-300» восени 2022 року. Тоді внаслідок обстрілу загинуло 7 мирних жителів, в тому числі неповнолітня дитина.

Наразі затримано 13 осіб, які входили до агентурної мережі. Чотирьом з них суд виніс обвинувальні вироки, а іншим повідомлено про підозру за несанкціоноване поширення інформації про переміщення ЗСУ. Наразі всі вони перебувають під вартою.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжець зливав росіянам позиції ЗСУ в місті. Також ми писали, що колаборант з Дніпра «здавав» позиції ЗСУ росіянам через Telegram.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

Нагору