Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам закривати “хвости”, Рибам турбуватися про себе: гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків зодіаку

3 жовтня 2023 року вівторок. 19-ий місячний день. Це один з так званих “сатанинських” днів. Його символ Павук. Енергетика затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрості, бажанні помсти, гордині. Краще провести його на самоті, або, хоча б, обмежити себе у контактах.

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Телець

Доля випробує вас на міцність. Вона може кинути вам виклик, справлятися з яким доведеться поодинці. Зберігайте холодний розум, щоб діяти без емоцій.

Близнюки

У розмовах з людьми може проскочити інформація, яка в майбутньому зіграє вам на руку. Будьте уважні до деталей, тоді ви нічого не пропустите повз вуха.

Рак

Завтра ви сміливо можете ухвалювати важливі рішення. Інтуїція буде на висоті, тому ні про що не переживайте. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу.

Лев

Ви можете відчути самотність. Однак астрологи радять вам гнати від себе негативні думки. Сприймайте ситуацію саме такою, якою вона є.

Діва

Вас можуть запросити на якийсь захід. Не відмовляйтеся від нього, якщо хочете весело провести час в компанії цікавих людей.

Терези

Через накопичені справи ви можете випробувати стрес. Однак астрологи рекомендують вам правильно розставити пріоритети. Тільки так ви зможете зробити все заплановане.

Скорпіон

Будьте відкритими до нових ідей. Тільки так ви зможете розвиватися, отримувати нові знання і чогось досягати. Не стійте на одному місці.

Стрілець

Вівторок вам краще присвятити мистецтву. Саме в творчості ви можете розкрити свої нові грані і створити щось неймовірне. Натхнення буде з вами весь день.

Козоріг

Оточуючі можуть чинити на вас тиск. Тому вам варто бути на чеку і не вестися на маніпуляції. Краще подумайте про свої цілі і про те, як їх досягти.

Водолій

День буде сприятливим для отримання освіти, складання іспитів і придбання нових навичок. Зробіть акцент саме на цьому.

Риби

Сьогодні ви можете відчувати себе емоційно вразливими. Постарайтеся знайти час для релаксації і турботи про себе. Спілкування з близькими друзями може допомогти вам впоратися з почуттями.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 2 жовтня та про погоду на 3 жовтня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору