Літня спека пішла з України і тепер захотілось приготувати щось особливе і смачненьке. Такою стравою можуть стати мазурики. Вони є традиційною українською стравою, яку готують з м’яса.
Інформатор пропонує рецепт цього смаколика.
Волинські мазурики
Продукти
- курячій фарш – 800 г
- яйця курячі – 3 шт.
- Сир – 50 г
- вершкове масло – 50 г
- молоко – 25 мл
- часник – за смаком
- сіль – за смаком
- панірувальні сухарі.
Приготування
- В курячий фарш (краще домашній) потрібно додати розтоплене вершкове масло, яйця, молоко і сир, який натирається на терці.
- Після цього в суміш потрібно додати сіль і спеції за смаком. Все повинно настоятись години зо дві у холодильнику.
- Сформувати довгасті котлетки та обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії до золотавої скоринки.
Подавати з будь-яким гарніром чи салатом.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати таратуту та закарпатську шпундру.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова