Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжанка створила колекцію білизни для бійчинь ЗСУ

Маргарита Перепелиця розробила міні-колекцію білизни для бійчинь ЗСУ. 17-річна дівчина представила її на осінньому модулі “Легка промисловість”, який проходив у Києві. У змаганні брали участь 30 учениць старших класів зі всієї України. Маргарита стала переможницею.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на сайт проєкту STEM is FEM.

Маргарита презентувала журі розробку комплектів білизни для наших захисниць із ЗСУ.

«Я обрала саме такий напрямок, адже сьогодні військовослужбовиці перебувають в умовах, коли потребують максимального комфорту та турботи»,- розповіла Маргарита.

Криворіжанка зі своєю колекцією стала переможницею конкурсного завдання в межах освітнього модулю. Дівчина отримала від журі цінний подарунок.

Модуль у Києві організували освітній проєкт STEM is FEM та український бренд жіночої білизни brabrabra. STEM is FEM – це освітній проєкт популяризації STEM-спеціальностей (Science, Technology, Engineering and Mathematics) серед дівчат.

Розробка колекції білизни для бійчинь ЗСУ

Розробка колекції білизни для бійчинь ЗСУ

Раніше ми розповідали, що криворіжанка потрапила до ТОП-25 найкрасивіших дівчат країни і змагається за титул “Міс Україна”. Писали, що криворіжанка представила Україну на конкурсі Miss Charm 2023 у В’єтнамі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору