Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На фронті обірвалося життя голови чеченської діаспори у Кривому Розі Магомеда Ганієва

У боях за Україну у Запорізькій області загинув Магомед Ганієв. Він очолював чеченську діаспору у Кривому Розі з 2021 року.

Військовий був родом з Інгушетії. Чоловік був спортсменом, – пише Інформатор.

27 вересня у батальйоні імені шейха Мансура, який зараз воює під Бахмутом, побратими помстились за смерть Маги, накривши ворога артилерійським вогнем.

“Магомед, ти назавжди для мене залишишся справжнім прикладом мужності, працелюбності, гідності та патріотизму. Пам’ятаю себе тим сумлінним підлітком, який вперше прийшов на татамі та побачив що таке дійсно чоловічий спорт. Ти один з тих, хто розпалив у мені вогонь жаги до перемоги та показав на особистому прикладі яким має бути спортсмен як на ринзі, так і поза ним. Ти назавжди вкарбував своє ім’я в історію, борючись за незалежність нашої країни. Дуже прикро, що клята війна забирає справжніх воїнів. Ти залишишся найкращим другом, братом, чоловіком, батьком для своїх дітей”, – написав друг  Мілан Ніколенко.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Луганщині загинув гірник з Кривого Рогу. Також ми писали, що в боях за незалежність України загинув електрогазозварювальник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору