Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпра по підробленим  документам намагався виїхати до Словаччини

Військовослужбовцям Чопського загону  Держприкордонслужби вдалося попередити незаконні наміри сімох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон. Одного з них затримали у пункті пропуску, шістьох інших – на так званому «зеленому» коридорі. перший виявився мешканцем Дніпра.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Західне Регіональне Управління Держприкордонслужби України –  Західний кордон, у пункті пропуску «Ужгород» правоохоронці викрили жителя міста Дніпро на спробі виїзду за підробленими документами. Прямуючи до Словаччини, чоловік разом з паспортом надав прикордонному нарядові тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії. Однак, у прикордонників виникли сумніви у їх дійсності і в ході поглибленої перевірки вони виявили ознаки підробки.

Сконтактувавшись з органом видачі, правоохоронці з’ясували, що пред’явлені на контроль посвідчення і довідка не видавалися такій особі.

Крім цього шістьох  правопорушників зупинили за декілька кілометрів від держрубежу військовослужбовці відділу «Стужиця».
Усіх затриманих доставили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Їхні справи буде передано до суду.
У діях чоловіка, який перетинав кордон за підробленими документами, вбачають ознаки кримінального правопорушення.

Раніше Інформатор писав про те, яке покарання чекає на чоловіків, які незаконно перетинають кордон та про ухилянтів з Дніпропетровщини, які намагалися на човні перепливти за кордон.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору