Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Індекс Опендатабот: АТБ очолила десятку топових ритейлерів України

Днями Опендатабот опублікував індекс підприємств України, в якому майже 13 відсотків за виторгом займає роздрібний ритейл. Згідно даних цього дослідження, багаторічного лідера вітчизняної галузі торгівлі — АТБ визнано одним з десяти бізнесів з бездоганною діловою репутацією та найкращими показниками роботи.

Ставши наочним прикладом української незламності та стійкості, АТБ активно відновлює роботу магазинів, які було зруйновано під час бойових дій та окупації певних регіонів. Таким чином забезпечуючи для мільйонів громадян безперебійний доступ до гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності.

«Мета створення Індексу Опендатаботу — надати простий та зрозумілий інструмент для оцінки українського бізнесу, зокрема, із розрізом на галузі та регіони. Це не прикладний засіб для точного економічного аналізу, а, скоріше, спосіб показати Україні та світу можливості та перспективи нашої країни», — розповідає Олексій Іванкін, засновник Опендатаботу.

Попри виклики воєнного часу, компанія нарощує обсяги сплати податків та зборів до бюджетів всіх рівнів, фактично забезпечуючи громади ресурсом для відновлення інфраструктури і підтримки найбільш незахищених категорій населення.

Протягом першого півріччя 2023-го АТБ було сплачено податків на загальну суму 12,01 млрд гривень, що більш ніж на 2,22 млрд перевищує аналогічні показники попереднього року. Нагадаймо, у надскладному 2022-му році компанія передала до бюджетів всіх рівнів (податків та зборів) понад 20,44 млрд грн, що є майже половиною від суми, сплаченої усіма українськими ритейлерами.

Корпорація АТБ впевнено очолила першу десятку галузі

Партнерський матеріал

Нагору