Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області розшукують чоловіка після інсульту

Поліція Дніпропетровської області розшукує мешканця Нікополя 38-річного Григорьєва Олександра. Відомо, що він сів на 23-й маршрутний автобус в районі вул. Княжої та до теперішнього часу додому не повернувся.Чоловіка останній раз бачили в районі автовокзалу. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 24 вересня до Нікопольського РУП звернулась місцева мешканка. Вона повідомила, що син її подруги сів на 23-й маршрутний автобус в районі вул. Княжої та до теперішнього часу додому не повернувся.Чоловіка останній раз бачили в районі автовокзалу.

Прикмети: на вигляд 35-40 років, зріст 168 см, худорлявий, волосся коротке чорне, очі карі.

Був одягнений в білу футболку в чорну смугу, чорні спортивні штани з червоними замками, чорні з білими смугами кросівки, які вночі світяться.

Особливі прикмети: погано ходить після інсульту, погано бачить, має маленький шрам на лобі, перебуває на обліку у ПНД.

При собі мав телефон та годинник.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування Григорьєва Олександра, 1985 року народження, прохання повідомити до Нікопольського районного управління поліції або за телефонами: 102, 099 490 26 39, 095 075 07 90.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі вже місяць розшукують 36-річну жінку та про те, що у Кривому Розі розшукують грабіжника.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору