Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі двоє мешканців отруїлися салатом у ресторані

Обід у деяких закладах громадського харчування схожий на гру у “російську рулетку”. Ніхто не знає, чим закінчиться трапеза: задоволенням від спожитої їжі чи візитом до лікаря. Останнє сталося з двома мешканцями Дніпра. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, 17 вересня після вечері у закладі One Gogi на вулиці Квітки Цісик двоє мешканців звернулися за допомогою медиків. Їх шпиталізували до інфекційного відділення з гострим отруєнням. Постраждалі розповіли, що напередодні вживали салат “Цезар” в ресторані.

При перевірці в закладі виявили порушення зберігання продуктів. Крім того, з’ясувалося, що деякі кухарі закладу не пройшли навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог виробництва.

У зв’язку з цим з 21 вересня заклад закрили на 10 днів до 1 жовтня 2023 року для відвідування. За цей час заклад має усунути всі проблеми. У разі невиконання вимог рішення можуть скерувати до суду.

Раніше Інформатор писав про однорічну дівчинку, яка отруїлася наркотичними солями та про про дітей, які отруїлися алкоголем.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору