Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Шкіра почала холонути: у Дніпропетровській області жінка ледь не померла після домашнього “кератину”

Мода на пряме та гладке волосся завжди актуальна. Але іноді краще звернутися до спеціаліста, а не робити небезпечні процедури вдома. Так, у Дніпрі жінка викликала швидку для своєї 32-річної сестри, адже вона втратила свідомість і не приходила до тями. Виявилося, перед цим жінки влаштували домашній салон краси і робили кератинування у квартирі.

З 2010 року трендом догляду за волоссям є бразильське випрямлення (кератинування). Кератин – це білок,який складається з амінокислот і наноситься на волосся з подальшим вирівнюванням термощипцями. Під час процедури виділяється формальдегід – це газ, який має неприємний, різкий запах та може викликати алергію, – пояснює Інформатор з посиланням на пост медика Владислава Бондюка.

Прибувши на міссе виклику, медики виявили, що стан пацієнтки важкий, свідомість відсутня, шкіра холодна, бліда, дихання поверхневе, сухі свистячі хрипи, пульс на периферії не визначався.

Зі слів сестри, жінки проводили процедуру кератинування. Після чого жінка втратила свідомість.

Жінку, з діагнозом анафілактичний шок доставили до лікарні стабільно-тяжкому стані.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі після пластичної операції померла дівчина. Також ми писали, що у Дніпрі після косметичної операції помер 11-річний хлопчик.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору