Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Військові зараз як гаманці” – розповідь бійця батальйону “АРЕЙ”

Поки одні віддають ЗСУ останнє, намагаючись наблизити перемогу, інші сприймають військових, як гаманці, з яких можна “трясти” гроші. Війна для них не більше, аніж спосіб набити кишені. Адже вони діють по принципу: “Бізнес і нічого особистого”. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на відому криворізьку журналістку, а нині бійця батальйону “АРЕЙ” Вікторію Сімкіну, їй вже доводилося стикатися з випадком, коли її брату, який служить в ЗСУ, мешканці з бахмутською пропискою, які страшенно хочуть, щоб швидше визволили їхнє рідненьке місто, “люб’язно” підсунули “вбитий” мікробус, придбаний за гроші польських друзів.

Зараз ситуація виявилася дещо кращою. Але вона відкрила очі на те, як деякі ділки відносяться до тих, хто дає їм можливість спати у своїх ліжках, відносно спокійно жити та працювати, заробляти гроші, поки там, на передовій, хтось днює та ночує в окопах під постійними обстрілами, щосекундно ризикуючи власним життям.

Ось, що пише Вікторія: “Зав’язнувши в нескінченних ремонтах, ми, нарешті, знайшли насправді нормальних хлопців. Коли виникла потреба звернутися до інших, профільних, майстрів, хлопці порадили не їхати до них в однострої, а краще в цивільному одязі. Ця порада, природно, викликала щирий подив.

І нам, дурним, пояснили, що військові зараз, як ото гаманці, звідки можна купу грошиків витягти. А ще хлопці тицьнули пальцем в деталі, які міняли до них і сказали, що вони коштують в … 10 (!!!!)разів менше, ніж з нас зідрали. І підтвердили це безкомпромісним гуглом”.

“Агов, моральні уроди, а чому не служимо!? Чому не захищаємо свої автомайстерні зі зброєю на передовій!? Мали б такі ж тугі гаманці, як військові! За Перемогу ж всі келих, і не один, перехилите?

Чи не таке то вже буде й свято, ота Перемога, бо годівниця зачиниться?
Ненавиджу вас так само сильно, як і руських!” – обурюється Віка у пості.

Ми не станемо коментувати цей випадок. Але віримо у Закон бумеранга. І той, хто зараз наживається на всенародному горі, одного разу теж потребуватиме чиєїсь допомоги. І цю допомогу зможуть надати, але тільки за дуже великі гроші, яких у сьогоднішніх “бізнесменів” бракуватиме.

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрзалізниця” бронює місця для військових у потягах та про те, що у Дніпропетровській області затримали шахрайку, яка продавала військовим одяг, який не існує.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору