Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжанка, яка сім разів була вагітна і не стояла на обліку, народила у кареті “швидкої”

Поява на світ нового життя-це справжнє диво, хвилююча та радісна подія. Проте пологи-складний і відповідальний процес, який потребує чималих сил та концентрації як від породіллі, так і від медичних працівників, які приймають пологи. Як з’ясувалося, у 30-річної жінки це була 7 вагітність та 4 пологи, проте на обліку в жіночій консультації вона не перебувала.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост медикині Марії Полян.

Прибувши на місце виклику, медики з’ясували, що перейми у жінки тривають вже більше години. Бригада швидкої допомоги прийняла рішення якнайшвидше госпіталізувати вагітну до найближчого пологового будинку, проте пологи довелось приймати в салоні санітарного автомобіля.

Завдяки впевненим, професійним та злагодженим діям бригади ЕМД на світ зʼявився чудовий хлопчик, а самі пологи пройшли без ускладнень як для породіллі, так і для немовляти.

Після надання необхідної медичної допомоги, щаслива мама та новонароджений були госпіталізовані до Криворізького перинатального центру.

Раніше Інформатор повідомляв, скільки коштують пологи в Україні. Також ми писали, що жінка Дніпропетровщини народила дев’яту дитину у кареті “швидкої”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору